Home / Behandlinger / Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapiens kerneområde er at se det hele menneske i fuld bevægelse, og har man fået en skade, en sygdom eller en lidelse, der forhindrer én i at opnå den fulde bevægelse, kan behandling, øvelsesterapi og øvelser i samarbejde med fysioterapeuten ofte hjælpe.

Genoptræning af skulder, arme, bækken, hofter, knæ, fødder, nakke og ryg.

Træningen tager udgangspunkt i det enkeltes menneskes tidligere funktionsevne og sundhedstilstand, men også en træning og et forløb, som handler om samarbejde.

Fysioterapeuten involverer patienten i behandlingen og hermed ansvaret for eget helbred. En stor del af øvelserne som udføres på klinikken, skal patienten udføre i hjemmet, for at opnå det bedste og hurtigste resultat.

Fysioterapi er en bred vifte af muligheder og kan være med til at forebygge yderligere skader og eventuelt være med til at nedsætte forbruget af smertestillende medicin, hvilket er med til, at give mere overskud og velvære i hverdagen for patienten.

Det videnskabelige grundlag for fysioterapi er sundhedsvidenskab, naturvidenskab, bevægelsesvidenskab, samfundsvidenskab samt humaniora.

Fysioterapeutens mål er – i samarbejde med patienten – at opnå den optimale funktionsevne tilbage i kroppen.

Fysioterapeuterne på Klinik Bøgen hjælper patienten med at slippe af med deres fysiske problem og yder en høj faglig behandling.

Top