Home / Pilates / Priser Pilates og betingelser

Priser Pilates og betingelser

Priser og Betingelser

Du kan bestille tid til pilates her på siden: https://klinikboegen.dk/holdtraening/book-en-tid/

En pilatestime varer 60 min., og for at kunne booke en tid skal du være logget ind, ligesom du skal betale for bookningen med det samme.

For at betale for bookningen, køber du et klippekort med 10 kreditter til Pilates Klippekortet koster 800 kr inkl. moms. Hver pilatestime koster 1 kredit, som automatisk trækkes fra kortet, når du booker en tid.

Du kan betale med flg. kort: VISA – DANKORT

Klippekortet aktiveres med det samme, og derfor trækkes beløbet også fra dit kort med det samme.

Du har altid 14 dages fuld returret på købte, ubrugte klippekort. Har du brugt af kreditterne på kortet, kan de resterende kreditter desværre ikke refunderes eller overføres til en anden. Klippekort har en gyldighed på to år fra købsdatoen.

Reklamationsret

Du har reklamationsret i 24 måneder på alle varer jf. købeloven. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reklamerer du inden 2 måneder efter leveringen, anses reklamationen for at være sket rettidigt.

Fortrolighedspolitik

Klinik Bøgen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil derfor ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Klinik Bøgen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Nyttige links

Har du spørgsmål til bookningen, betalingen eller handelsbetingelserne, kan du kontakte os her klinikboegen@icloud.com

Hvis du vil booke en tid til pilates, kan du gøre det her …

Top