Haderslevvej 48 – 6200 Aabenraa

Psykolog

Samtaleterapi og rådgivning til voksne, unge og børn

Samtaleterapi med voksne

kan for eksempel vedrøre stress, angst, depression, ensomhed, sorg, akutte hændelser, udfordringer på arbejdspladsen eller belastninger i familien som konflikter, skilsmisse og sygdom. Mange henvender sig med et ønske om større selvforståelse, personlig udvikling eller ønske om afklaring i forbindelse med en skillevej.

Samtaleterapi med børn og unge

kan opstartes på baggrund af tristhed, ængstelighed, uro, irritabilitet eller vrede og fysiske symptomer som mave- og hovedpine eller søvnvanskeligheder. Ofte bliver der behov for et tæt samarbejde med netværket.

Forældrerådgivning

kan vedrøre spørgsmål omkring børns udvikling, forældrerollen eller rollerne i en sammenbragt familie. Det kan også vedrøre konkrete problemer for eksempel omkring ængstelighed, urolig adfærd, spisning, søvn, tristhed, søskendekonflikter, skolefravær m.m.

Derudover råd og vejledning vedr. diagnoser som autisme, ADHD/ADD, depression, angst, OCD m.fl., både inden og efter en diagnose er stillet. Jeg har specialviden og bred erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatrien. Desuden samarbejder jeg med speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og tilbyder kognitive undersøgelser af børn og unge efter aftale.

Om mig

DJeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Århus Universitet i 2002 og autoriseret af Psykolognævnet i 2007. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder under Psykologloven og de Etiske principper for nordiske psykologer. Det betyder bl.a. at jeg har tavshedspligt og garanterer dig fuld beskyttelse af dit privatliv.

For yderligere information se www.psykologpraksis-aabenraa.dk

For klienter med henvisning fra egen læge: se ventetider, afbudsregler o.l. på www.sundhed.dk

Priser Psykolog – med lægehenvisning

Priser Psykolog – uden lægehenvisning

Kognitiv undersøgelse (børn og unge mellem 6-16 år)
Kontakt for pris (tlf. 42496426)

Behandler Psykolog

Merle Veggerby

Merle Veggerby