Haderslevvej 48 – 6200 Aabenraa

Stresskonsulent

Der er altid en vej – også selvom vi ikke kan få øje på den

Hvad er stress? … Stress opstår typisk, når du står overfor større udfordringer i arbejdslivet eller privatlivet

Hvad er stress

Stress er en helt almindelig og nødvendig kropslig og mental overaktivering, der opstår med det formål at klare akutte ekstra belastninger, som vi udsættes for i vores daglige liv.

Men når stressbelastningen varer ved over længere tid, og organismen ikke får tid til at restituere (genopbygge) sig ved at hvile, kan det have konsekvenser i form af fysisk og psykisk lidelse, fordi den biologiske og mentale balance er bragt i uorden.

Behandlingen (rehabiliteringen) har til sigte at hjælpe organismen med at finde tilbage til denne balance igen.

Der er to former for stress

Den sunde

Kroppen går i alarmberedskab, og vi får løst den opgave, der stresser os. Herefter går kroppen tilbage til normaltilstanden. Stressreaktionen er nødvendigt for at kunne reagere hurtigt i pressede situationer.

Den usunde

Når den stressende situation ikke forsvinder, men fortsætter og fortsætter, er kroppen i konstant beredskab.
Vi får ikke lov til at slappe af. Det er skadeligt, og kan have konsekvenser i form af fysiske, psykiske og adfærdsmæssige lidelser, fordi den biologiske og mentale balance er bragt i uorden.
Alt for mange udfører deres daglige opgaver med at gå på arbejde, passe hjem og børn i en tilstand af stress. Det er altafgørende, at der så tidligt som muligt gøres noget effektivt ved problemets rod gennem korrekt forebyggelse og behandling.

Pris Stresskonsulent

Stresskonsulent

Tina Enggaard Jensen

Tina Enggaard Jensen