Haderslevvej 48 – 6200 Aabenraa

BabyTummel

BabyTummel er et hold for dig og din baby, der ønsker nærvær og sjove stunder sammen

På BabyTummel leger vi med børnene på en sjov og lærerig måde

Kære nybagte forældre. Hjertelig tillykke med jeres lille guldklump.
Jeres baby gennemgår nu en fantastisk motorisk rejse. Og ved at tumle lidt dagligt, oplever I en masse dejlige stjernestunder.

På klinik Bøgen kan I som forældre gå til BabyTummel. Det er et 6 ugers forløb, hvor baby lærer sin krop at kende – og I lærer en masse om grundmotorik og bevægekvalitet. Som sidegevinst vil I blive endnu bedre til at læse babys signaler, som opbygger både tillid og tryghed.

BabyTummel er en perfekt blanding af viden om god motorisk udvikling samt masser af inspiration til lege og øvelser. Altsammen noget der underbygger babys kropsstabilitet og stimulerer deres primære sanser. Når disse sanser stimuleres, fodres hjernen med erfaringer, og disse erfaringer danner grundlag for vores gode kropskontrol og grundmotorik, når vi bevæger os. Kropskontrol og grundmotorik er afhængig af at hjernen har masser af erfaringer at trække på, når denne skal planlægge og justere kroppens bevægelser.

Men husk at alle børn er forskellige, og her er det ikke vigtigt hvornår baby rammer de forskellige milepæle, men mere at det opnås med god kvalitet, netop så baby får den bedste start på sin motoriske rejse.

Det er vigtigt at I som forældre får ro i maven, og oplever den fantastiske nærkontakt der skabes sammen med jeres baby på tumleholdene.

Jeg glæder mig meget til at se jer på klinikken.

Priser babytummel

Behandler babytummel

Camilla Kjær Lindblad

Camilla Kjær Lindblad