Haderslevvej 48 – 6200 Aabenraa

Fysioterapi

Bliv din skade eller gene fri

Behandlende fysioterapi går ud på at helbrede eller begrænse omfanget af fysiske skader og skavanker

Hvad er Fysioterapi?

Fysioterapiens kerneområde er at se det hele menneske i fuld bevægelse, og har man fået en skade, en sygdom eller en lidelse, der forhindrer én i at opnå den fulde bevægelse, kan behandling, øvelsesterapi og øvelser i samarbejde med fysioterapeuten ofte hjælpe.

Genoptræning af skulder, arme, bækken, hofter, knæ, fødder, nakke og ryg.

Træningen tager udgangspunkt i det enkeltes menneskes tidligere funktionsevne og sundhedstilstand, men også en træning og et forløb, som handler om samarbejde.

Fysioterapeuten involverer patienten i behandlingen og hermed ansvaret for eget helbred. En stor del af øvelserne som udføres på klinikken, skal patienten udføre i hjemmet, for at opnå det bedste og hurtigste resultat.

Fysioterapi er en bred vifte af muligheder og kan være med til at forebygge yderligere skader og eventuelt være med til at nedsætte forbruget af smertestillende medicin, hvilket er med til, at give mere overskud og velvære i hverdagen for patienten.

Det videnskabelige grundlag for fysioterapi er sundhedsvidenskab, naturvidenskab, bevægelsesvidenskab, samfundsvidenskab samt humaniora.

Fysioterapeutens mål er – i samarbejde med patienten – at opnå den optimale funktionsevne tilbage i kroppen.
Fysioterapeuterne på Klinik Bøgen hjælper patienten med at slippe af med deres fysiske problem og yder en høj faglig behandling.

Priser Fysioterapi

Klinik Bøgen har overenskomst med den offentlige sygesikring, det betyder at der ydes tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du ikke vil vente på en henvisning fra lægen, er det naturligvis også muligt at få behandling uden lægehenvisning. Her skal du dog betale det fulde beløb.

Der ydes altid tilskud fra ”Danmark” uanset om du har lægehenvisning eller ej.

Behandlere Fysioterapi

Magdalena Gielzak Hansen

Magdalena Gielzak Hansen

Katrin Wall-Paulsen

Katrin Wall-Paulsen

Camilla Kjær Lindblad

Camilla Kjær Lindblad

Tobias Hangel

Tobias Hangel

Mette Kold

Mette Kold