Haderslevvej 48 – 6200 Aabenraa

GLAiD – for hofte og knæ

Få en bedre hverdag med den rigtige træning

GLAiD træning til dig der har artrose (slidgigt)

Hos Klinik Bøgen tilbyder vi GLAiD for hofte og knæ – til dig der har artrose (slidtage). GLAiD indeholder patientuddannelse, træning og op følgende samtale – dette varetages af fysioterapeut Mette Kold.

GLAiD konceptet indeholder en undersøgelse – vurdering, test og målsætning. En teoretisk patientuddannelse, hvor der gives god indsigt i artrose – hvad er artrose, hvilken behandlingsform, hvordan der trænes, hvorfor skal jeg træne, samt hold- eller individueltræning – neuromuskulær træning i op til 6-8uger – 2 gange ugentlig.

GLAiD konceptet lægger op til, at man deltager på hold 2 gange ugentligt i 6-8uger i forhold til sikring af kvalitet og rigtig udførelse af træningsøvelserne.
Kan man af den eller anden grund ikke deltage på hold på klinikken, kan man træne derhjemme 2 gange ugentlig efter grundig instruktion hos fysioterapeuten.

Efter 3mdr. følges der op på træningen og de målsætninger, der blev lavet ved undersøgelsen. I samarbejde med fysioterapeuten lægges der en plan for den videre træning.

Hold øje med facebook for opdatering af, hvornår et nyt hold starter.

Spørgsmål og tilmelding til Fysioterapeut

Mette Kold
mkp@klinikboegen.dk

Priser GLAiD træning

Behandler GLAiD træning

Mette Kold

Mette Kold